THERAPIE VOOR KINDEREN, VOLWASSENEN EN PROFESSIONALS
Relatie coaching
Relatie coaching
GLOUDI & RELATIE
Vroeg of laat zal er een moment in je relatie komen dat het (even) niet meer gaat. Je zit vast, voelt je onbegrepen, je krijgt niet wat je nodig hebt. Veelal hangt dit samen met bepaalde gebeurtenissen in ons leven.
Bijvoorbeeld een ziek kind, je bent verliefd op iemand anders of er zijn spanningen op het werk. Zo zijn er vele feiten en omstandigheden die bloot zullen leggen wat je wel en wat je niet hebt met elkaar. Ondanks dat dit moeilijke fases zijn, zullen deze je relatie verder verdiepen en je dichter bij je kern brengen.Mits beide partners de wil hebben om er aan te werken en “alles” met elkaar willen delen. Het is dus zaak om weer contact te maken! Dat proces stelt de partners voor nieuwe uitdagingen, die hun zal inspireren om elkaar “opnieuw” te leren kennen.
 
Gloudi coaching helpt en geeft inzicht.
De coach heeft geen oordeel, maar observeert, luistert, voelt, ziet, begeleidt en richt zich op de oorzaak.
Als je de oorzaak van het probleem herkent en erkent, kun je doelgericht aan een oplossing werken.
De vervelende gevolgen verdwijnen meestal vanzelf.

Duo Relatie Coaching
Bij Gloudi coaching kan gekozen worden voor duo relatie coaching. Een mannelijke en een vrouwelijke coach.
Het voordeel hiervan is dat de manier waarop mannen en vrouwen, kijken en reageren ten volle benut kan worden. En het voorkomt het risico dat een van de twee partners het gevoel krijgt dat de coach meer op de hand van de ander zou zijn.