THERAPIE VOOR KINDEREN, VOLWASSENEN EN PROFESSIONALS
Het coachen van kinderen en opvoeden
Het coachen van kinderen en opvoeden

GLOUDI & KINDEREN 
Er zijn veel kinderen en jongeren die bijvoorbeeld last hebben van:
onzekerheid, faalangst, minder goede concentratie, druk gedrag, of er kan plotselinge boosheid optreden.
Ook zijn er kinderen die worden gepest of zelf pesten, wat onzeker, verlegen, gesloten, angstig of te bescheiden zijn.
Je kind zit niet lekker in zijn vel doordat het een emotionele gebeurtenis heeft meegemaakt of het is niet helemaal duidelijk wat er aan de hand is. Er kan zich in het leven zoveel voordoen waardoor je kind niet lekker in zijn vel zit.

Gloudi coaching helpt de kinderen om kwaliteiten te herontdekken en het zelfgevoel, zelfrespect en zelfvertrouwen te hervinden, zodat er weer ruimte komt voor plezier.
Gloudi coaching begeleidt kinderen met creatieve middelen om ze zo hun gevoelens te laten uiten en spanningen los te laten, waardoor het kind zich weer beter gaat voelen.
Creatief, positief contact en effectief communiceren met je kind.
Meer inzicht in verbale en non-verbale communicatie betekent dat je meer inzicht krijgt in jezelf en dat is bij de opvoeding van onze kinderen heel belangrijk. Het kind houdt ons constant een spiegel voor.
De vraag is of je in de spiegel wilt kijken en de tweede vraag is: wat zie je?
Hoe meer je reflecteert, hoe beter je in staat zal zijn om op alle niveaus met je kind te communiceren.
En dat brengt je als vanzelf naar het volgende punt. Als je het gedrag van het kind wilt veranderen, dan gaat dat alleen lukken als jezelf mee veranderdt. Dat is een universele wet, anders zullen alle inspanningen, geen of een tijdelijk effect hebben. Als je de kans aangrijpt om je creatief en positief op te stellen, blijft het opvoeden een bezigheid die veel liefde en vreugde schenkt. 

Gloudi Coaching werkt ervaringsgericht met de bedoeling; andere mogelijkheden te laten ontdekken, nieuwe inzichten te verkrijgen en praktische handvatten aan te reiken hoe om te gaan met bepaalde situaties.   

      

Kijk ook eens bij opvoeden, creativiteitsontwikkeling bij het opvoeden
kinderen en voeding, kinderen en gezonde voeding.    

Voor vragen informatie en vragen belt u 06-40020035