THERAPIE VOOR KINDEREN, VOLWASSENEN EN PROFESSIONALS
Werken met engelen
Werken met engelen

Engelen healing en inwijdingen

Ik, Philleke Gloudi heb veel ervaringen opgedaan met het werken met engelen en in het begeleiden
van 
kinderen en volwassenen.

Om je te laten voelen en ervaren wat engelen voor je kunnen betekenen werk ik met engelen oefeningen
die je toegang geven en bevestigen wat men vaak niet durft te voelen of uit te spreken.
Daarnaast maak ik je bewust van het 'negatieve' in en om je heen.

In de oplossingsgerichte engelen therapie,  werk je toe naar jouw oplossing. Dat wil zeggen dat je toewerkt naar jouw persoonlijke doel, een manier van leven waar jij je prettig bij voelt.
Ik heb daarbij de rol als ‘leading from behind’. dit betekent dat ik je steun en help bij het ontdekken van je eigen oplossingen  daarbij je eigen krachten gaat wenden. Je leert te kijken en te voelen, naar wat er al goed gaat en hoe je dit kunt uitbouwen. Jij bent je eigen expert. Want jij bent uniek. Dit past helemaal bij de visie van de engelentherapie: “Het antwoord dat ben jij!”
De engelen helpen je, maar alleen op jouw verzoek. Jij bent een mens met een vrije wil, die zij niet zullen doorkruisen. Wanneer je hun hulp inroept, nemen ze de verantwoordelijkheid niet van je over. Want dan zouden ze je jouw ontplooiing en groei ontnemen.

In de oplossingsgerichte therapie verleg je je focus van het probleem naar de oplossing. Deze manier van werken wordt meer en meer wetenschappelijk getoetst en leidt tot goede resultaten bij uiteenlopende klachten.  De Wet van Aantrekkingskracht stelt dat datgene waar wij aandacht aan geven, toeneemt. Dat betekent dat gepieker over problemen en weerstand tegen klachten de problemen feitelijk verergeren.

 

De oplossingsgerichte engelen therapie helpt je versterken wat goed gaat. Net zoals de engelen jouw licht en goedheid zien, leer jij in de oplossingsgerichte therapie je eigen kracht te zien te voelen en aan te boren.

Ook kun je bij mij terecht voor inwijdingen.

Voor vragen kun je contact met mij opnemen:

Bel: 06-40020035